GekoO Sade Granola ile Vegan Pasta
Vegan Çilekli Pasta İçin Gerekli Malzemeler:
Tabanı için:
2 Bardak GekoO Vegan Sade Organik Granola
2 Olgun Muz
1 Bardak İncir Ezmesi (hurma, kayısı ezmesi de olabilir)
Kreması İçin:
1 Bardak Badem Sütü
4 kaşık GekoO Pirinç Unu
1 Fincan GekoO Elma Konsantresi
1 Limon Kabuğu Rendesi
Süsleme İçin: Çilek, Vegan Bitter Çikolata
Vegan Çilekli Pastanın Yapılışı:
- Muzları ve hurma ezmesini iyice ezerek karıştıralım. GekoO sade granolayı ekleyelim. Bu aşamada isteğinize göre kıyılmış fındık, ceviz, badem gibi yemişleri katabilirsiniz.
Tüm karışımı ikiye ayırıp kalıbımıza göre düzleyelim. Bu karışım pasta tabanlarımızı oluşturacak.
- Krema için soğuk badem sütüne pirinç unu ve elma konsantresini karıştırıp, koyulaşana kadar pişirelim.
Kaynadıktan sonra limon kabuğu rendesini ekleyelim. Karıştırıp ateşten alalım. Kremayı biraz karıştırarak ılıtalım.
- 1. Granolalı pasta tabanımızı tabağımıza yerleştirelim. Pasta kremamızı yayalım. Üzerine çilekleri döşeyip, arasına çikolata parçacıklarını serpelim. (Kremamızın soğuk olmasına dikkat edelim. Çileklerimizin pişip, yumuşamaması için.)
2. Granolalı pasta tabanımızı 1. katın üzerine yerleştirelim. Üzerine gene kremamızı yayalım.
Çileklerimizle son katı süslediğimizde pastamız hazır.
Etiketler: Vegan Pasta, doğum günü pastası, şekersiz pasta, sağlıklı pasta, çilekli pasta
Ocak 30, 2019
Listeye dön