Organik sertifikalı keçiboynuzu (harnup) özümüz (şurup/ekstrakt) şeker ve koruyucu ilavesiz bir üründür.
Soğuk sıkım teknolojisi ile üretilmiştir. Üretim bilgilerini açıklamalarda, keçiboynuzu bitkisi ile ilgili bilimsel derlemeleri blog sayfamızda okuyabilirsiniz.
Benzersiz tadı ve kalitesiyle çok beğeneceğinizden eminiz.
Keçiboynuzu Ağacı, Baklagiller familyasından Akdeniz Bölgesine özgü bir ağaçtır. Bilimsel adı 'Ceratonia siliqua'dır. Keçiboynuzu özü, doğal olarak kurutulmuş keçiboynuzu baklalarının çekirdekler ayrıldıktan sonra kıyılması, soğuk suda bekletilmesi ve vakumlu çelik kazanlarda düşük ısıda suyu buharlaştırılarak, hassas filtrasyondan geçirilmesi ile elde edilir. Keçiboynuzu özünün eşsiz bir tadı, kendine özgü aroması vardır. Besin değerinden zengindir.
Karıştır - Pişir - Yarat: Keçiboynuzu özünü sabahları bir tatlı kaşığı içebilir, tahinle karıştabilir, kahvaltılık gevreklerinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca, kek, kurabiye, pankek, ekmek, bar, dondurma, puding, krema yapımında, yoğurdun üzerine sos ya da sütlü içeceklerde şeker alternatifi olarak kullanabilirsiniz.
İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Meyvesi Özü (Ekstraktı) Dolum öncesi pastörize edilmiştir. ŞEKER İLAVESİZ. DOĞAL OLARAK ŞEKER İÇERİR.
Alerjen Uyarısı: Dolum aşamasında ortam kaynaklı eser miktarda gluten ve susam içerebilir.
Saklama Koşulları: Ürünümüzde koruyucu yoktur. Serin, güneş almayan ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Şişe açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.