Gekoo Organik Sebzeli Fırınlanmış Cips Havuç-Soğan-Zeytinyağlı 200G
Gekoo Organik Sebzeli Fırınlanmış Cips Havuç-Soğan-Zeytinyağlı 200G

GekoO Organik Cips Havuçlu-Soğanlı-Zeytinyağlı 200G

GekoO Organik Havuçlu Soğanlı Zeytinyağlı cips fırınlama yapılarak düşük ısıda kurutma tekniği ile üretilir. Taze sebze içerir.

 

Hem çocuklar hem de yetişkinlerin çok severek tükettiği eğlenceli bir atıştırmalıktır. 

 

İçindekiler: Tam Buğday Unu*, Buğday Unu*, Havuç* (%14), Natürel Sızma Zeytinyağı* (%11), Soğan* (%8) Mısır Unu*, Yeraltı Kaynak Tuzu, Elma Sirkesi* (*Sertifikalı Organik). 

Havuç, soğan, sızma zeytinyağı ve tam buğday unu içerir. %20 oranında taze sebze olarak havuç ve soğan içerir. Vegan beslenmeye uygundur. 

Uyarılar: Alerjen içerikler koyu renkle belirtilmiştir. Gluten içerir. 

Havuç içeriğinde ki A vitamininden kaynaklı göz sağlığında en etkili sebzelerdendir. Cilt ve saç sağlığında etkisi vardır. Havuç bağışıklığı güçlendirmede etkin rol oynar. Soğan krom elementinden dolayı diyabete karşı etkilidir. Kalp sağlığına, kolesterole ve sindirime faydalıdır.

GekoO Cipsleri düşük ısı ve yavaş pişirme tekniği ile üretilir. Kurutma tekniği ile fırınlama işlemi yapılır. Bol kızgın yağda kızartma tekniği kullanılmaz. Yağ oranı dengeli sağlıklı atıştırmalıktır. Trans yağ, GDO, koruyucu, katkı ve renklendirici bulunmaz.

 

Kullanım Önerisi: Kahvaltılık soslarla, sürülebilir peynirlerle tüketebilirsiniz. Cipslerimiz her zaman taze tüketilmelidir.

Cipslerin üzerinde görülen beyaz renkli un serpintisi işleme esnasında hamurun yapışmaması için yapılan bir uygulamadır. Sağlık için sakıncalı değildir.

Saklama Koşulları: Serin ve kuru ortamda, paketin ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Güneşten koruyunuz. Açıldıktan sonra paket hava almayacak şekilde kapatılıp, yaklaşık 3 günde tüketilmedir.

 

Bu ürün, “Organik Tarımın Esasları ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğe” uygun olarak üretilerek, TR-OT-35 yetki numaralı CERES Kontrol ve Belgelendirme Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından kontrol edilmiş  ve sertifikalandırılmıştır.

Besin Öğeleri/Nutrition Information

 100g için/
Per 100g 

100g için *%RA/
Per 100g *RI%

Enerji/Energy

1199kj/287kcal 

14

Yağ/Fats

11g

16

 Doymuş yağ/Of which Saturates

1,7g

9

Karbonhidratlar/Carbohydrates

36g

14

Şekerler/Of which Sugars

1,7g

2

Lif/Fibre

2,9g

Protein/Protein

5,7g

11

Tuz/Salt

1,2g

20

Çinko/Zinc

2,2mg

22

Magnezyum/Magnesium

66mg

18

Kalsiyum/Calcium

149mg

19

Potasyum/Potassium

474mg

24

 

*%RA: Referans Alım. Bir yetişkinin ortalama referans alım değeri.  (8400kJ/2000kcal)
*RI%: Reference Intake.  Reference intake of an average adult. (8400kJ/2000kcal)

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı